Právě se nacházíte: NPŽP > Akce a pozvánky > Detail akce

Veletrh e-Salon podruhé – větší a s řadou premiér

14. 11. 2019 08:00 - 17. 11. 2019 18:00
PVA EXPO Praha-Letňany
Druhý ročník veletrhu čisté mobility e-SALON odstartuje na pražském výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech již 14. listopadu. Po premiérovém ročníku, který navštívilo 23 tisíc lidí, bude letos větší a uvede v českých premiérách nové ekologické vozy, motocykly, letadla, dobíjecí technologie, novinky z oblasti infrastruktury moderní mobility a další unikáty této oblasti.

Veletrh proběhne od 14. do 17. listopadu 2019 (9:00–18:00, v neděli do 17:00).

Návštěvníci letošního e-SALONu budou moci zažít na rozšířené výstavní ploše na řadu premiér elektromobilů od známých automobilek, jako Volkswagen, KIA, ŠKODA, Tesla, Hyundai, Ford. K vidění zde budou i letouny s nadčasovým pohonem, skútry a další vozítka nebo supervýkonné dobíjecí technologie, ale i další doplňky, služby, aplikace a legislativa spojená s alternativními pohony vozidel.

Opět nebudou chybět ani oblíbené testovací jízdy pro návštěvníky, které nabídne v areálu výstaviště téměř každá z automobilek včetně vystavujících carsharingových společností. Připraveno je testování elektromotorek, elektrokol a dalších elektro vozítek a prostor bude vyhrazen i pro demonstraci některých technologií (samoparkovací systémy Valeo apod.).

E-Salon přinese také atraktivní doprovodný program. V průběhu výstavy budou moci zájemci navštívit konferenci i-City zaměřenou na inteligentní ekologickou dopravu ve městech a řadu přednášek na další zajímavá témata určená jak pro odbornou, tak širokou veřejnost.

V doprovodném programu si na své přijdou i děti a celé rodiny. Odvážní zájemci si budou moci vyzkoušet simulátor rally nebo virtuální realitu, zažít setkání s přírodou a živočichy nebo se zúčastnit autogramiád známých tváří televize PRIMA.

Čestné vstupenky na e-SALON jsou k dispozici po registraci na tomto odkazu.

e-salon.cz