Právě se nacházíte: NPŽP > Akce a pozvánky > Detail akce

Další semináře na téma: Dotace na vodovody, kanalizace, ČOV a řešení následků sucha

13. 11. 2019 09:30 - 19. 11. 2019 13:00
Hulice, Ostrava
Pokračuje cyklus seminářů o dotacích zaměřených na kvalitu a nedostatek pitné vody, spolufinancování vodohospodářských projektů a řešení následků klimatických změn. Zájímá vás některé ze zmíněných témat? Registrujte se a přijďte se dozvědět více.

V průběhu semináře vám představíme možnosti finanční podpory na výstavbu a modernizaci vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod. Zaměříme se na dostupné dotace na efektivní hospodaření s dešťovou vodou a posílení zdrojů pitné vody. Seznámíme vás s novým dotačním programem na výsadbu komunitní zeleně, s nabídkou z Norských fondů a s novým elektronickým systémem pro podání žádostí AIS SFŽP ČR. Prostor bude i pro individuální dotazy a konzultace.

Seminář je určen především pro starosty, zástupce měst a obcí či zpracovatele projektů a projektových žádostí z celé České republiky. Vstup na seminář je pro předem přihlášené zdarma.

TERMÍNY

13. listopadu 2019 / HULICE
Návštěvnické středisko Vodní dům, Hulice 118, 257 65 Hulice – prezentační místnost.
Přihlášení na seminář přes e-mail seminare@sfzp.cz.
POZVÁNKA Hulice (pdf)

19. listopadu 2019 / OSTRAVA
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální, ul. Zelená 2824/40A, Ostrava – Moravská Ostrava – multifunkční sál (přízemí školy)
Registrační formulář naleznete na www.unnitrading.cz.
POZVÁNKA Ostrava (pdf)

V případě dotazů využijte kontaktní e-mail seminare@sfzp.cz.


Ke stažení:

Prezentace k semináři – Dotace na vodovody, kanalizace, ČOV a řešení následků sucha (zip)